Αναρρίχηση-Β' αγώνας 20ου Κυπ."Αθ.Λευκαδίτη" - Αλμυρός

Στις 17.03.2012 ημέρα Σάββατο, πραγματοποιήθηκε ο Β' αγώνας του 20ου Κυπέλλου "Αθ. Λευκαδίτη" (για την αγωνιστική αναρρίχηση της ΕΟΟΑ) στην αναρριχητική πίστα του δημοτικού γυμναστηρίου Αλμυρού, με διοργανωτή τον ΕΟΣ Αλμυρού. Ήταν άλλη με πετυχημένη διοργάνωση αγώνα για το σύλλογο με τη συμμετοχή 99 αθλητών από 16 σωματεία απ' όλη την Ελλάδα (ρεκόρ συμμετοχών αθλητών & σωματείων!).

Παρουσία πολλών φίλων της αγωνιστικής αναρρίχησης, συνοδών των αθλητών αλλά και του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας - Αναρρίχησης κ. Γεωργούλη, οι αθλητές καθήλωσαν το κοινό με τις προσπάθειές τους. Μεγάλη & πάλι η συμμετοχή στις μικρές κατηγορίες δίνοντας αισιόδοξα μυνήματα για το μέλλον της αγωνιστικής αναρρίχησης στην Ελλάδα.

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού που συμμετείχε στο συγκεκριμένο αγώνα με 8 αθλητές του, να ξεχωρίσουμε τη 2η θέση του Κοντογιαννίδη Ι. (3ος στη τελική κατάταξη & χάλκινο μετάλλιο), τη 5η θέση του Νάνου Γ. (5ος στη τελική) & τη 5η θέση του Κοντούρη Χρ. (7ος στη τελική) όλοι στη κατηγορία προ-αγωνιστική Β' .  Στη προ-αγωνσιτκή Α' ο αθλητής Παππάς Ν. κατετάγει 5ος στη τελική κατάταξη. Συγχαίρουμε & ευχαριστούμε τους "μικρούς" αθλητές μας για τη προσπάθειά τους.

Με τη λήξη των αγώνων, η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας - Αναρρίχησης δια του Προέδρου της παρέδωσε στα σωματεία υλικά αναρρίχησης (ζεύγη παπουτσιών) προς ενίσχυση των προσπαθειών τους.


Ε.Ο.Σ. Αλμυρού - Αγωνιστική Αναρρίχηση


Εκτύπωση   Email