23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης-Αλμυρός 7 & 8.04.2012

Το 2ήμερο 7 & 8.4.2012, στις αναρριχητικές πίστες τόσο του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου Αλμυρού όσο & του δάσους «Κουρί» πραγματοποιήθηκε το 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α. για τα αγωνίσματα της δυσκολίας, της ταχύτητας & του boulder.

 

Το Σάββατο 07/4 το πρωί έγινε το αγώνισμα της δυσκολίας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαμε το αγώνισμα της ταχύτητας. 61 αθλητές από 12 σωματεία συμμετείχαν στο συγκεκριμένο αγώνα. (δεν συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η κατηγορία προ-αγωνιστική Β' γενν. 2003-2004). Έντονος ο συναγωνισμός, δύσκολες οι διαδρομές από τους χαράκτες του αγώνα, «όμορφες» προσπάθειες ιδιαίτερα των ανδρών, γυναικών & παίδων. Είχαμε συμμετοχή του συλλόγου με 2 εκ των 5 αθλητών του στη κατηγορία προ-αγωνιστική Α' αγόρια, με τους Παππά Ν. & Νάνο Απ. να καταλαμβάνουν την 7η & 9η θέση αντίστοιχα επί συνόλου 17 αθλητών στο αγώνισμα της δυσκολίας. Θερμά συγχαρητήρια για τη προσπάθειά τους & τη «τιμή» που κάνανε στο σύλλογο εκπροσωπώντας τον σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Να επισημάνουμε τη παρουσία αρκετών φιλάθλων από τη τοπική κοινωνία που για πρώτη φορά παρακολούθησαν αγώνες αγωνιστικής αναρρίχησης αλλά & την απουσία των τοπικών αρχών από ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός της πόλης μας.

Τη Κυριακή 08/4 το πρωί, με ιδανικές καιρικές συνθήκες, στο δάσος «Κουρί» & στην αναρριχητική πίστα bouldering που υπάρχει εγκατεστημένη εκεί, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας boulder στις κατηγορίες ανδρών & γυναικών (μετέχουν αθλητές άνω των 16 ετών). Δέκα (10) αθλητές & αθλήτριες, συνολικά, συμμετείχαν στο συγκεκριμένο αγώνα. Τέσσερα προβλήματα/προσπάθειες είχαν να «επιλύσουν» οι αθλητές. Οι θεατές που βρέθηκαν στο πανέμορφο χώρο του δάσους «Κουρί» & λόγω ημέρας & ώρας, απόλαυσαν & χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών. Άψογη & η φιλοξενία του «Αρχοντικού» στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους συνέβαλαν στην οργανωτική επιτυχία του 23ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αναρρίχησης, ιδιαίτερα τους: Περιφέρεια Θεσσαλίας, Argo Wine/Αποστολάκη ΑΕ, Τιμπλαλέξη Δημήτριο/Οινοποιείο, Γυναικείο Συν/μό Πτελεού «Φτελιά», Κολώνη Κων/νο.

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Ο Πρόεδρος – Χρ. Ζαβός


Εκτύπωση   Email