Αγων.Αναρρίχηση, Αιγίνιο 16-17.3.2019, 14ος Περιφ.Αγ.Βορείου Ελλάδος (προκριματικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος). Επιτυχίες του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού!

Στο κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Αιγινίου πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Μαρτίου ο 14ος Περιφερειακός αγώνας Δυσκολίας Βορείου Ελλάδος της Ε.Ο.Ο.Α. σύμφωνα και με το αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Οι αγώνες και των δύο ημερών ήταν και προκριματικοί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Απριλίου. Την μέρα έγιναν οι αγώνες στις κατηγορίες Παίδες & Κορασίδες Α & Β (έτη γέννησης 2006-2007 & 2009-2009) ενώ την μέρα έγιναν οι αγώνες στις κατηγορίες: Νέοι & Νέες Α & Β (2002-2003 & 2004-2005), Έφηβοι & Νεάνιδες και τέλος Άνδρες & Γυναίκες. 13 συνολικά σωματεία, από την Μαγνησία και πάνω, συμμετείχαν στους αγώνες αυτό το 2ήμερο. Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού έδωσε το παρόν και σε αυτόν τον αγώνα. Συμμετείχαμε με 4 από τους 6 αθλητές μας που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες. Συμμετείχαν οι: Δημήτρης Καλλίκας (Νέοι Β), Ηλέκτρα Παπανάτσιου (Κορασίδες Α),  Φωτεινή Βέργα & Βασιλεία Ζορμπά (Κορασίδες Β). Αγγίξαμε την απόλυτη επιτυχία αφού οι 3 από τους 4 αθλητές μας (οι τρεις πρώτοι που αναφέρονται ήτοι οι Καλλίκας, Παπανάτσιου, Βέργα) πέρασαν στους τελικούς! Μάλιστα, ο αθλητής μας Δημ. Καλλίκας κατέκτησε την θέση στην κατηγορία του με σχετική άνεση. Πολύ καλή και η παρουσία της Ζορμπά αλλά η πρώτη της χρονιά στην αναρρίχηση και η απειρία της δεν της έδωσαν το δικαίωμα για κάτι καλύτερο. Ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα της αγωνιστικής αναρρίχησης του συλλόγου μας. Την αποστολή του συλλόγου μας συνόδευσαν ως προπονητής και αρχηγός αποστολής οι κ.κ. Ν. Μαργωμένος & Μ. Φυτιλής παρουσία και των γονέων των αθλητών μας. Επόμενο ραντεβού μας στο κύπελλο "Αθ. Λευκαδίτη" που θα γίνει στον Βόλο στις αρχές Απριλίου. Δείτε τα αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.eooa.gr/?p=4039

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Αναρρίχησης


Εκτύπωση   Email