2η Πανθεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση - Πήλιο 28 & 29.9.2013

Στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο η Πανθεσσαλική συνάντηση των Ορειβατικών συλλόγων της Θεσσαλίας.

Αν και ο θεσμός προϋπήρχε ( η τελευταία συνάντηση είχε γίνει στην Όθρυ το 2007) από πέρυσι, μετά από πρωτοβουλία κάποιων συλλόγων & μελών τους, αποφασίστηκε να "ξαναδημιουργηθεί" ο θεσμός πάνω σε νέες βάσεις με τη συμμετοχή & την ενημέρωση όλων των σωματείων που υπάρχουν στη Θεσσαλία. Μετά από συναντήσεις & συσκέψεις αποφασίστηκε η συνάντηση ΟΛΩΝ των Θεσσαλών Ορειβατών να γίνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Η 1η συνάντηση έγινε πέρυσι στο Κίσσαβο με οικοδεσπότες των ΕΟΣ Λάρισας & το σύλλογο Υπαίθρια Ζωή Λάρισας & τη συμμετοχή 15 σωματείων!

Φέτος, στα Χάνια του Πηλίου, ο ΕΟΣ Βόλου & ο Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου "Ο ΠΑΝ" με τη συμπαράσταση & του ΕΟΣ Αλμυρού διοργανώνουν τη συνάντηση με σκοπό τη γνωριμία μεταξύ τους όλων των Θεσσαλών Ορειβατών, την ανταλλαγή προγραμμάτων & το συντονισμό δράσεων. Η συνάντηση θα αποφασίσει & το που θα γίνει η επόμενη. Το Σάββατο στο καταφύγιο του "ΠΑΝ" στα Χάνια είναι η συνάντηση, οι εκδηλώσεις & οι χαιρετισμοί των συλλόγων. Διανυκτέρευση θα γίνει τόσο στο καταφύγιο όσο & στο χώρο του Χ/Κ Πηλίου, μπροστά από το καταφύγιο-βαγόνι του ΕΟΣ Βόλου. Τη Κυριακή, μετά τη πρωϊνή έγερση, έχουν προγραμματιστεί δύο πορείες (μέσα στην ίδια διαδρομή), η 1η θα καταλήξει στη κορυφή "Σκιτζουράβλι" με επιστροφή περί τις 6 ώρες ενώ η 2η θα είναι μέχρι το "Γολγοθά" με επιστροφή περί τις 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες στα site των συλλόγων & στις "κοινωνικές" ομάδες! Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί...

 

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Ορειβασίας

 


Εκτύπωση   Email