ΕΟΣ Αλμυρού - Κοπή Πίτας την 30.01.2015

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 30.1.2015 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου με τη παρουσία των μελών μας από όλα τα τμήματα αλλά και πολλών φίλων και χορηγών του συλλόγου.

Με χαλαρή διάθεση αλλά "ζωντανό" κέφι όλοι οι παρόντες τίμησαν τη βραδιά και το σύλλογο και ευχήθηκαν μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. για τη νέα χρονιά (υγεία, δράσεις, επιτυχίες, εθελοντισμό, εκδηλώσεις κτλ). Όσον αφορά το πρόγραμμα της βραδιάς, τα μέλη του Δ.Σ. με τη βοήθεια του μέλους μας (κα Σ. Χρόνη - φωτογράφος) είχαν ετοιμάσει ένα dvd  με φωτογραφίες και βίντεο από το 2009 έως και σήμερα με όλες τις δράσεις των τμημάτων αλλά και τις συμμετοχές του συλλόγου το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις όλων, στη συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρ. Ζαβός καλοσώρισε όλους τους παρεβρισκομένους, ανέφερε τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων κατά τη προηγούμενη χρονιά, τις επιτυχίες των αθλητών μας αλλά και τους στόχους για τη νέα χρονιά. Έπειτα, ο Πρόεδρος έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα και ακολούθησε βράβευση των δύο αθλητών του συλλόγου που πρώτευσαν τη προηγούμενη χρονιά, του Καλλίκα Δημήτρη στην αγωνιστική αναρρίχηση και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στον Αλμυρό αλλά και της Ταστσόγλου Ιωάννας για τις πρώτες θέσεις της στους αγώνες της χιονοδρομίας - αλπικά - καταβάσεις αλλά και για τη συμμετοχή της στο διεθνή αγώνα abetone της Ιταλίας! Τέλος, μοιράστηκε η βασιλόπιτα σε όλους για την ανάδειξη του "τυχερού" της βραδιάς. Τυχερός αναδείχθηκε το μέλος μας κ. Χασιώτης Ευστάθιος ο οποίος βρήκε το "φλουρί" και συνάμα κέρδισε μια δωρεάν συνδρομή για το νέο έτος. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πάντα επιτυχίες! στο σύλλογο Πάντα Ψηλά! μπροστά και δυνατά! http://almyrosinfo.gr/data_info.php?prod_id=32170&timicat1=95920&timicat2=354&timicat3=0&timicat4=0&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα "Καφωδείον - το μυστικό της Ζωής" και τους ιδιοκτήτες του (& μέλη μας) για την άψογη φιλοξενία,την εξυπηρέτηση και την υπέροχη βραδιά που μας πρόσφεραν.

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Το Δ.Σ.