2η Κοινή Ορειβατική Συνάντηση Συλλόγων Θεσσαλίας-Όθρυς την 28.6.2015-Πρόγραμμα

Αγαπητοί Φίλοι,
Σχετικά με τη κοινή ορειβατική συνάντηση των συλλόγων της Θεσσαλίας για το 2015 στην Όθρυ,  τη Κυριακή 28/6 σας γνωρίζουμε τα εξής:
σημείο συνάντησής μας θα είναι το μνημείο της Αεροπορίας "C-130" επάνω στην Όθρυ στις 09:00 το πρωί (απόσταση από Αλμυρό 20Km-30min.) Η έγκαιρη προσέλευση όλων θα μας βοηθήσει να εκκινήσουμε αμέσως και λίγο πιο κάτω αφήνοντας τα αυτοκίνητά μας στον άσφαλτο θα ξεκινήσουμε τη κάθοδό μας προς το ελατόδασος του "Πετροκάναλου". Απο εκεί μέσα από το δάσος & απο μονοπάτι θα ανηφορίσουμε προς το οροπέδιο του "Μέγα Λάκκου" για να καταλήξουμε στη κορυφή "Πήλιουρας" 1.553μ. με θέα τον Αλμυριώτικο κάμπο, το Πήλιο, τον Όλυμπο, τη Δίρφυ, το Παρνασσό, την Οίτη, τη Γκιώνα... (υπάρχει πρόβλεψη για όσους θέλουν να πάνε στη ψηλότερη κορυφή της Όθρυος, το "Γκιούζι" ή Σημείο 1.726μ. αλλά δεν προβλέπει κυκλική πορεία, έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας). Μετά τη κορυφή αρχίζει η κάθοδός μας, για επιστροφή από διαφορετικό μονοπάτι με μικρή στάση στο σπήλαιο της "Νεροσπηλιάς" και μέσα από το ελατόδασος επιστροφή κοντά στο σημείο εκκίνησης. Συνολικός εκτιμώμενος χρόνος πορείας περί τις 5h - 5h&30min.
Για οποιαδήποτε πληροφορία & ενημέρωση μπορείτε να τηλ/τε απογευματινές ώρες στα τηλ. 698.98.22066 & 6944.612260 (κος Χρ. Ζαβός - Πρόεδρος ΕΟΣ).
Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι προαιρετικά, ο σύλλογος έχει μεριμνήσει για τους φίλους συνορειβάτες που θα επιθυμούσαν να γευματίσουν μετά τη συνάντηση, στο καφέ-εστιατόριο "Αρχοντικό" στο αισθητικό δρυοδάσος "Κουρί" δίπλα στον Αλμυρό, γεύμα με τιμή 7€ (περιλαμβάνει πιάτο "μπριζόλα ή κοτόπουλο ή μπιφτέκι & σαλάτα για 4 άτομα με νερό και τη 1η μπύρα κέρασμα από τον ΕΟΣ Αλμυρού - τυχόν άλλα ποτά επιβαρύνονται extra). Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση από το κατάστημα θα θέλαμε μια επιβεβαίωση στα ανωτέρω τηλ/να.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρω και θα τα "πούμε" στο βουνό!

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού - Ο Πρόεδρος


Εκτύπωση   Email