Αθλητική Ομάδα

Προαγωνιστική-Παρνασσός 06.4.2013

Παρόλα αυτά, το Χ/Κ Παρνασσού, ο ΕΟΣ Αθηνών (διοργανωτής) & οι αθλητές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια & έγινε ένας καλός αγώνας κόντρα στις δύσκολες συνθήκες του χιονιού.

Στο συγκεκριμένο αγώνα ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμμετείχε με 4 από τους 5 αθλητές του, απουσίασε λόγω ασθένειας ο Σαρσώνης Ευθ. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Μανωλάκη Γ. Μόρφη Μ. Νικοβιώτη Μ. & Ταστσόγλου Ι. όλοι στη κατηγορία 2001.    

Τους αθλητές συνόδευσαν οι κ.κ. Ζαβός Χρ. (αρχηγός αποστολής) & Ταστσόγλου Στ. (προπονητής) καθώς και μέλη του Δ.Σ. αλλά και γονείς των αθλητών.

Όσον αφορά τον αγώνα είχαμε μια μεγάλη διάκριση για το σύλλογο με την αθλήτρια μας Ταστσόγλου Ιωάννα (κόρη του βοηθού προπονητή μας) να κατακτά τη 2η θέση στη κατηγορία της & να κάνει το 4ο καλύτερο χρόνο από όλους τους συμμετέχοντες! (αγόρια & κορίτσια με 109 συμμετοχές συνολικά). Επίσης, η κατάταξη για όλες τις συμμετοχές μας είχε ως εξής: Νικοβιώτη Μαρία 13η, Μανωλάκη Γεωργία-Ελένη 16η, & Μόρφη Μαρία 19η, επί συνόλου 22 συμμετοχών στη κατηγορία 2001.

Έτσι ο επίλογος αυτής της δύσκολης αλλά και μεταβατικής χρονιάς για το σύλλογο συνοδεύτηκε με μια πολύ καλή παρουσία μας στο κριτήριο της νότια περιφέρειας. Mπορεί η αγωνιστική παρουσία του συλλόγου να ήταν για φέτος περιορισμένη αλλά όσον αφορά το κομμάτι των προπονήσεων έγινε μια μεθοδική & συστηματική προσπάθεια το αποτέλεσμα της οποίας φάνηκε & αποτυπώθηκε από τους ίδιους τους αθλητές. Μεγάλο κέρδος για φέτος ήταν και οι 6 νέες συμμετοχές στο φυτώριο με τους μικρούς του συλλόγου (6 & 7 ετών) να ολοκληρώνουν όλες τις προπονήσεις & να φτάνουν σε «υψηλό» επίπεδο! Στην όλη προσπάθεια του συλλόγου σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο περιορισμός του κόστους μετακινήσεων προς το Χ/Κ Πηλίου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ όσους προσπάθησαν, βοήθησαν & συμμετείχαν στο τμήμα της αγωνιστικής χιονοδρομίας του συλλόγου, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, γονείς & μέλη του Δ.Σ. Υγεία & δύναμη για το υπόλοιπο της χρονιάς & του χρόνου…

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Ο Πρόεδρος

& το τμήμα Χιονοδρομίας


Εκτύπωση   Email