ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α΄ Αγώνα του 19ου Κυπέλλου ΑΘ. Λευκαδίτη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Α΄ Αγώνα του 19ου Κυπέλλου ΑΘ. Λευκαδίτη

Α΄ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 19ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΘ.ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011


Σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων της Ε.Ο.Ο.Α. του 2011  στην αγωνιστική αναρρίχηση, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού, διοργανώνει στις 5 Φεβρουαρίου 2011, τον Α΄ Αγώνα (Δυσκολία) Αγωνιστικής Αναρρίχησης του 19ου Κυπέλλου Αθ. Λευκαδίτη, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Αλμυρού. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους νέους τροποποιηθέντες κανονισμούς της Ε.Ο.Ο.Α., μετά την Γενική Συνέλευση της 30\01\2010, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα  http://www.eooa.gr

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού στο φαξ 24220 26280, το αργότερο μέχρι την Τρίτη  1 Φεβρουαρίου 2011.

Δηλώσεις ελλιπείς ή/και ληξιπρόθεσμες δεν θα γίνονται δεκτές.

 

  • Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη γραμματεία των αγώνων, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 09:30, τη δήλωση των αθλητών που θα συμμετάσχουν, τα δελτία των αθλητών και το έντυπο ασφάλισης υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και το Γραμματέα του συλλόγου τους.

Τα δελτία των αθλητών θα πρέπει να είναι θεωρημένα από γιατρό για το 2011 αλλιώς οι αθλητές θα αποκλείονται.

 

  • Η σύσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των αγώνων το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα  10:00.

Η παρουσία των αρχηγών είναι υποχρεωτική. Σωματεία που δε θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχτούν τις αποφάσεις αυτής.

 

  • Ελάχιστος αριθμός ανά κατηγορία τρεις (3) αθλητές.
  • Ώρα έναρξη αγώνων: 10:30 (Το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου την Πέμπτη 03/02/2011)

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζαβός Χρήστος                                  Φυτιλή Αικατερίνη

Εκτύπωση   Email