Ποδήλατο στη Πόλη με τον ΕΟΣ Αλμυρού

 

Ξεκίνησαν οι «ποδηλατοβόλτες» του ΕΟΣ Αλμυρού. Τη Τετάρτη 06/7 πραγματοποιήθηκε η 1η βόλτα με τα ποδήλατα για τα μέλη & τους φίλους του συλλόγου. Σημείο συνάντησης & εκκίνησης τα γραφεία του συλλόγου & ώρα 19:30. Μικροί & μεγάλοι (25 συμμετέχοντες) ποδηλάτησαν από το περιφερειακό δρόμο της πόλης (ρέμα Ξηριά) με κατεύθυνση το δάσος Κουρί, με χαλαρή διάθεση & ομαδικό πνεύμα.

Στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ η ομάδα συγκεντρώθηκε, ξεκουράστηκε & εκκίνησε για την επιστροφή. Μέσω Ευξεινούπολης και από εκεί μέσω της οδού Βασιλέως Κων/νου, η «παρέα» των ποδηλατών κατευθύνθηκε προς τη πλατεία για να τερματίσει και πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Ξαφνιάσαμε τους «καθήμενους» στη πλατείας, «αναστατώσαμε» το ήσυχο απόγευμα της πόλης αλλά ικανοποιηθήκαμε από τις συμμετοχές των γονέων με τα παιδιά τους αλλά και τους «μικρούς» των φυτωρίων του συλλόγου που συμμετείχαν.

 

Τετάρτη, 13/7 και η «ομάδα» των τριάντα (30) ξεκινά από τα γραφεία του συλλόγου, παράλληλα της Εθνικής οδού (παράδρομος) με κατεύθυνση το πολιτικό αεροδρόμιο του Αλμυρού (111 Π.Μ.) και στροφή για το Δ.Δ. Κροκίου. Μέσα από το χωριό η βόλτα μας και μετά «πιάσαμε» το δρυοδάσος «Κουρί». Στάση στο καφέ «Αρχοντικό» για νερό και φύγαμε για Αλμυρό. Από την οδό Ερμού, μέσω Ι. Ν. Ευαγγελίστριας στη πλατεία και τερματισμός και πάλι στα γραφεία μας…

 

Η 3η ποδηλατοβόλτα μας αναβλήθηκε λόγω καύσωνα.

 

Κάθε Τετάρτη & ώρα 19:30 για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, από τα γραφεία του ΕΟΣ Αλμυρού θα εκκινεί μια νέα ποδηλατοβόλτα! Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, μοναδικό προαπαιτούμενο το «σέρβις» του ποδηλάτου σας & ο σεβασμός του Κ.Ο.Κ.

 

Το σύνθημά μας: Ποδήλατο, τρόπος ζωής, τρόπος να ζείς…

 

 Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

 


Εκτύπωση   Email