Ποδηλατοβόλτες ΕΟΣ Αλμυρού (Ιουλ.-Αυγ.2012)

 

Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές ποδηλατοβόλτες του συλλόγου (κάθε Τετάρτη & ώρα 19:30 από τα γραφεία του ΕΟΣ) για το διάστημα Ιούλιος & Αύγουστος 2012.

 

 Τη Τετάρτη 04/7 η βόλτα των μικρών αλλά & των μεγάλων του συλλόγου ποδηλάτησε στο περιφερειακό του Αλμυρού – Ευξεινούπολη – Δάσος Κουρί – Δ.Δ. Κροκίου –παράδρομος Εθνικής οδού –γραφεία ΕΟΣ. 12 μέλη συμμετείχαν στη πρώτη μας βόλτα.

Την επόμενη Τετάρτη 11/7 η 20μελής ομάδα, από τα γραφεία του συλλόγου ποδηλάτησε μέσω παράδρομου Εθνικής οδού – επαρχιακού δρόμου προς SOVEL – «Καραγάτς» - παραλία Αι-γιάννη – παραλία «Καραγκιόλ» & επιστροφή στον Αλμυρό. Μια πορεία 17Km σε χρόνο 1 ώρα & 30 λεπτά.

Στις 18/7 ο προγραμματισμός της ομάδος περιελάμβανε ποδηλασία προς Δ.Δ. Πλατάνου & από εκεί στο παλιό Πλάτανο με κατάβαση από τον δρόμο που οδηγεί στην Όθρυ (προς Αλμυρό). 30 συμμετοχές μέτρησε η 3η μας βόλτα & συνεχίζουμε…

Στις ποδηλατοβόλτες του συλλόγου μπορούν να συμμετέχουν, εκτός από τους μικρούς των φυτωρίων & τα μέλη του ΕΟΣ & πολίτες της πόλης μας αρκεί να έχουν κάνει το απαραίτητο σέρβις στο ποδήλατό τους και να υπακούουν στις οδηγίες των υπεύθυνων της βόλτας αλλά και του Κ.Ο.Κ….

Ποδήλατο, τρόπος ζωής, τρόπος να ζείς!

 

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού


Εκτύπωση   Email